Betsy på rehab

Denna pjäs är nu lagad. Hon har bott hos oss i över en månad. Det saknades bitar som Berndt skapat genom att förstärka under/bakifrån genom att plasta och lägga glasfibermatta och sk stålplast plasta. Sedan spacklad med plasticpadding och slipad. Sist målad med lackfärg i olika toner som specialblandats.

Betsys bakgrundshistoria

”När vi höll på att städa ur vår ena lokal som var placerad i Sundsvall hittade vi Betsy i ett förråd under en trapp, vi har haft lokalen sedan millennieskiftet. Jag har även frågat personal som jobbat sedan starten hur hon hamnat där men det är ingen som vet vart hon kommer ifrån eller hur länge hon varit där, det finns en teori om att hon eventuellt har blivit kvarlämnad av tidigare hyresgäst som bedrev någon form av spökhus.

Efter att ha googlat lite hittade jag att hon är en docka som är framtagen av Wayne M. Kleski och är då en del av Katherine’s Collection, jag läste även att Wayne har gjort att dockorna skall ha sin farmors ansikte för att hedra henne.

”When Wayne was younger he loved spending time with his grandmother and the encouragement of his grandmother as they worked on art and crafts together always made him more creative in making things for her, this is when Wayne know where his passion was from the start.”
 
Men det är så mycket jag vet om henne och när jag såg henne vart jag totalt kär, så jag bad vår VD om att hon skulle få flytta ner till vårt kontor här i Stockholm och här är hon nu. 😊”

Dela gärna inlägget!

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Lämna en kommentar

Fler inlägg

Betsy på rehab

Denna pjäs är nu lagad. Hon har bott hos oss i över en månad. Det saknades bitar som Berndt skapat genom att förstärka under/bakifrån genom

Dockan Kalle

Här är dockan Kalle, en söt liten krabat på 72 år!  Han behövde akut ett par nya ben. Att hitta rätt färg var inte helt